OM VISITEK

Visitek är helt specialiserat på strålskydd. Verksamheten har sina rötter från tidigt 60-tal då den grundades av Bengt Kempe på Byggmekanisering AB.
1988 omstrukturerades Byggmekanisering AB och strålskyddsverksamheten övergick i det då nyetablerade bolaget Vision & Teknik System i Malmö AB (VISITEK).
Bolaget erbjuder totallösningar för strålskydd inom sjukvård, tandvård, veterinärmedicin och industri.
Visitek har levererat strålskydd till i stort sett alla sjukhus och vårdanläggningar i Sverige samt anläggningar i utlandet.

Åtagande

Vår långa erfarenhet inom strålskydd ger oss en unik möjlighet att vara med genom hela processen från det att ritningarna tas fram till att vi levererar produkterna och hjälper till med installationsanvisningar.

 

De produkter vi tillverkar under eget varumärke tillverkas uteslutande i Sverige. Våra fabriker är uppbyggda för att vara väldigt flexibla i utförandet, så att vi kan tillgodose våra kunders behov av anpassning på ett bra sätt.

Kontakt

För att komma i kontakt med oss, fyll gärna i nedanstående formulär. Ni kan förvänta er att vi hör av oss inom 24 timmar. Är det bråttom är telefon det bästa sättet. 

Norra Vallgatan 72, 211 22 Malmö

Kontakt

KONTAKT

Vision & Teknik System i Malmö AB

Norra Vallgatan 72,

211 22 Malmö,

Sverige

Tel: 040-18 15 70

E-mail: info@visitek.se

PRODUKTER

@ 2019 VISITEK AB